Tilmeld dig her!

Tirsdag d. 18. april kl. 17.00-20.00 afholder vi informationsaftenen VARMEPUMPE FOR BEGYNDERE, på Pakhuset Braunstein i samarbejde med Vølund Varmeteknik. Du får muligheden for at lære alt hvad du skal bruge til at vælge den helt perfekte varmepumpe til dit behov.

Vi tager dig igennem en generel gennemgang af vores kvalitetsvarmepumper fra Vølund, hvad er en varmepumpe, hvad kan den gøre for dit hus ift. forbedring af energimærke, økonomisk besparelse og fordelene ved en varmepumpe. Vi har vores trailer med så du kan se et udvalg af varmepumper, Tonny fra Vølund vil fortælle en masse om varmepumper og vi vil tilbyde en energiberegning.

Aftenen afholdes i de smukke lokaler på Pakhuset Braunstein – Carlsensvej 3, 4600 Køge. Vi tilbyder en bid mad og en øl eller sodavand, ved slutningen af mødet.

Vi har meget begrænset pladser og det er derfor efter først til mølle – så skynd dig at tilmelde dig med dine oplysninger nedenfor:

Kontakt os

Ring til os eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.