BLIV EN DEL AF MØLBAK

Hos Mølbak VVS & Energiteknik A/S er vi 45 ansatte. De fleste medarbejdere laver VVS-, gas-, varmepumpe- og fjernvarmeservice, men vi lægger også skifertage, laver zink- og kobberarbejde og større entrepriser. Herudover har vi 10 medarbejdere på kontoret.
Vores medarbejdere og servicevogne dækker det meste af Sjælland, så vores kunder altid kan føle sig trygge og sikre på at få hjælp, hvis deres varmeinstallation bryder ned.

Er du dygtig til dit arbejde og har du lyst til at blive en del af vores team, så se vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Lærlinge er investering i fremtiden

Læs mere

Derfor arbejder vi målrettet med at skabe en praktisk og lærerig hverdag, hvor det gode håndværk, service og samarbejde er i højsædet. Men succesen er også en holdindsats.

Familien Mølbak har mange dygtige og loyale medarbejdere, som har været en del af foretagendet i mange år. Uden dem var vi aldrig kommet så langt, fortæller Carsten og det har altid været en vigtig prioritet at have lærlinge:

“Det er en glæde at arbejde sammen med de unge mennesker og jeg synes det er en pligt vi som firma har, at sørge for at uddanne nogle dygtige svende. Flere har modtaget medaljer og det er dejligt at se at mange vælger at blive i virksomheden. En af vores første lærlinge er her endnu og har 35 års jubilæum”.

Det siger vores medarbejdere

Fremtidssikret uddannelse
og et afvekslende arbejde

Hos Mølbak VVS & Energiteknik har vi en lang tradition for at ansætte lærlinge. De udgør en vigtig ressource i vores daglige arbejde og vi har som virksomhed altid prioriteret at udvikle dygtige faglærte. Mange fortsætter endda hos os efter endt uddannelse og vores personale har generelt mange års ancinnitet.

Spørgsmål til ansøgningsprocessen?

Kontakt os for spørgsmål

Kontakt os

Ring til os eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.