Kalkfrit vand

Få kalkfrit vand med et BWT blødgøringsanlæg

Anlægget installeres lige efter vandmåleren, hvor vandet kommer ind i huset. Når vandet løber gennem anlægget, fjernes kalken fra vandet. Herefter kan du nyde alle fordelene ved det kalkfrie vand i alle husets vandhaner, husholdningsapparater, varmeanlæg mm. Anlæggene skal kunne tilsluttes strøm og afløb.

Når blødgøringsanlægget ikke kan optage mere kalk, skal det regenereres. Denne proces begynder automatisk og sker ved hjælp af en mild saltopløsning. Det eneste, du skal gøre, er at påfylde salttabletter. Anlægget fortæller selv, hvornår det er tid til at påfylde salt.

Godkendt til drikkevand

Produkterne er en del af certificeringsprocessen ”Deutsche Verein des Gas- und Wasserfaches” (DVGW) i Tyskland.  Produkterne testes regelmæssigt for overholdelse af alle anerkendte retningslinjer og normer vedrørende sikkerhed, hygiejne og miljøbeskyttelse. Blødgøringsanlæg med et DVGW-certifikat må anvendes til drikkevand i Danmark.

Hvilket anlæg skal du vælge?

BWT AQA basic

Blødgøringsanlæg til den gennemsnitlige familie på op til fire personer. Et kompakt anlæg, der nemt kan stå i et underskab. Anlægget leverer ikke kalkfrit vand under regenerering og kræver afløb og stikkontakt i nærheden.

BWT AQA life

Blødgøringsanlæg til den store familie med et større vandforbrug. Et anlæg, der kræver lidt mere plads end AQA basic. Anlægget leverer kalkfrit vand under regenerering og kræver afløb og stikkontakt i nærheden.