Jordvarme

VARMEPUMPER

Mølbak VVS & Gasteknik A/S kan give dig gode råd, hvis du overvejer at få etableret jordvarme.

Det øvre jordlag får tilført store energimængder fra solen i løbet af sommeren. Denne energi lagres i jorden, og forsvinder ikke i løbet af vinteren. Denne energi kan man udnytte, og udtrække af jorden hele året ved hjælp af f.eks. et varmvandsanlæg.

Et jordvarmeanlæg har den fordel, at den kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder – i modsætning til f.eks. solvarme og vindenergi. Udover at være en god og sikker investering, opnår du ligeledes en mindre forurening. Dine fyringsudgifter kan du reducere markant i forhold til olie eller naturgas.

JORDVARME – I KØGE & OMEGN

Der kan være flere fordele ved brug af jordvarme. Løsningen, som udnytter jordens energi, er effektiv, fordi den giver et bedre miljø og lavere energiomkostninger samtidig. En fordel ved jordvarme er derudover, at det kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM JORDVARME

Mølbak VVS & Gasteknik A/S har gennem tiden monteret jordvarme til en meget bred vifte af kunder. Vi har derfor erfaringen og ekspertisen til at yde professionel rådgivning, hvis du påtænker en løsning inden for jordvarme. Vi kommer gerne ud til dig og ser på, hvilke muligheder der er i din husstand. Vi tilbyder naturligvis også eftersyn på jordvarme.

Bestil et uforpligtende tilbud