Job hos Mølbak

Mølbak VVS og gasteknik T-shirt

Job hos Mølbak

Hos Mølbak VVS & Gasteknik A/S er vi 45 ansatte. De fleste medarbejdere laver VVS-, gas-, varmepumpe- og fjernvarmeservice, men vi lægger også skifertage, laver zink- og kobberarbejde og større entrepriser. Herudover har vi 10 medarbejdere på kontoret.
Vores medarbejdere og servicevogne dækker det meste af Sjælland, så vores kunder altid kan føle sig trygge og sikre på at få hjælp, hvis deres varmeinstallation bryder ned.

Er du dygtig til dit arbejde og har du lyst til at blive en del af vores team, så se vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Der er lige nu ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

VVS-montør til Roskilde, Køge og omegn

Vil du have et godt og stabilt arbejde i en virksomhed, der passer på sine medarbejdere? Har du det bedst, når du kan arbejde med det, du er god til? Kan du se dig selv sammen med 45 rigtig gode kolleger? Så skal du arbejde hos Mølbak VVS- & Gasteknik A/S Vi tilbyder VVS-, gas-, […]

Læs mere …

Send en uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Mølbak VVS & Gasteknik A/S. Udfyld formularen nedenfor – fortæl lidt om dig selv eller vedhæft en ansøgning, så vender vi tilbage, hvis der skulle komme en ledig stilling, der passer til dig. […]

Læs mere …

Det siger vores medarbejdere

”Jeg er super glad for den store grad af selvstændighed i mit arbejde, og at der er tillid til, at jeg selv kan tilrettelægge min dag. Samtidig er det rart at være på en arbejdsplads, der er socialt ansvarlige. De er meget forstående og bekymrer sig om deres medarbejdere.”

– Lars Krogsbøll, ejendomsansvarlig, ansat siden 2005.

”Der er et fantastisk godt sammenhold og gode kollegaer. Hvis man har noget på hjerte, bliver der altid lyttet. Samtidig drager de omsorg for deres medarbejdere. Mester ringer indimellem og hører, hvordan man har det. Det er guld værd.”

– René Hansen, gastekniker, ansat siden 2008.